Les platform

Interactief leren & praktisch oefenen

Interactief leren & praktisch oefenen

Een online cursus wordt al snel kennis, een map met theorie of een bestand in je computer. Wat immens zonde is als je de wens hebt iets echt te willen leren.

Kennis wordt pas nuttig en leuk als je het oefent en toepast in de praktijk. Je wordt ergens echt goed in als je het zelfvertrouwen ontwikkelt een cursus onderdeel te maken van je leven of werk. Dan is het geen theorie meer maar een levende toepassing en dan wordt het iets unieks voor jou.

Ik wil je niet zomaar een online cursus aanbieden, ik wil je deelgenoot maken van een community die dezelfde passie deelt als jij. Dat je enthousiast wordt om te oefenen, voorbeelden te delen en stap voor stap je kennis te verdiepen.

Wil jij ook een cursus leren op je eigen tempo en tegelijk in contact staan met gelijk gestemden?

Mijn les platform is omstreeks juli 2024 online!

Community

Van mij & jou

Van mij & jou

De community is een online plek waar je terecht kan met vragen over het lesmateriaal. Er zijn groepen voor Numerologie, Tarot en Leormand. Je bent niet verplicht de cursussen af te nemen, je kunt ook alleen lid worden van de community. Misschien wil je alleen de Tarot leren en geen numerologie, je bent volledig vrij om hierin je eigen keuzes te maken.

Het is ook geen probleem als je een groep op eigen onderwerp wilt aanmaken.

De community is uitermate geschikt om een geboortedatum in te brengen, ik en eventuele andere leden werken de datum uit. Het gaat er niet om dat mijn advies leidend is, het gaat erom dat we samen meer ontdekken dan alleen. Uiteindelijk kunnen we zo onze kennis verdiepen.

Je kan advies vragen of met iemand sparren over een uitwerking van een geboortedatum. Je mag ook vragen inbrengen voor de kaarten, zodat je kunt oefenen met leggingen.

Door op een speelse manier met het lesmateriaal bezig te zijn, gaat het voor je leven. Uiteindelijk merk je dat je je comfortabel gaat voelen met de cursus. Je kunt het voor jezelf gebruiken of gaan toepassen in combinatie met klanten.

Huidig & toekomstig aanbod

Numerologie van het pentagram

Cursus 1

Numerologie van het pentagram (10 modules)

Numerologie van het pentagram is een prachtige methode die je inzicht geeft in het basiskarakter, de mogelijkheden, talenten en obstakels van jezelf of anderen. Wat deze numerologische stroming zo uniek maakt, is dat het pentagram werkt als een informatieveld. Je leert het energieveld van iemand invoelen en kunt zo inzicht krijgen in de diepergelegen oorzaken van eventuele obstakels. Daarnaast helpt het helder te krijgen welke keuzes kunnen bijdragen aan talentontwikkeling.

Je kunt deze vorm van numerologie goed combineren met andere vormen van therapie, coaching, voeding en gezondheid, stimuleren van teams of ondersteuning voor kinderen.

  • Grondtypes & getallen

  • Het pentagram

  • De nul

  • Planeten

  • Het pentagram lezen

  • Relaties

  • Fysiek pentagram

  • Trilling van de naam

  • Tijden & leeftijden

  • Levenslessen

Intuitief tarot

Cursus 2

september 2024 (4 modules)

Tarot is een numerologisch systeem, wat het makkelijker maakt als je al numerologie kent. In deze cursus ga ik je geen 1000 pagina`s theorie geven, ook geen symbolieken leer of historie van de Tarot. Dus als je veel kennis en oorspronkelijke feiten belangrijk vindt, dan past deze cursus niet bij je. Ik wil je leren hoe je de kaarten kunt gebruiken op een simpele en praktische manier. Hoe je kunt luisteren naar de boodschap zonder teveel bemoeienis van je hoofd.

Grote arcana
Kleine arcana
Hofkaarten

Grand Tableau

Cursus 3

November 2024 (3 modules)

De Grand Tableau is een grote legging met de Lenormand Extended kaarten. Deze grote legging geeft een sfeerimpressie voor langere periode in iemand zijn leven. De belangrijkste levensgebieden zoals werk, relaties, liefde, prive, familie en financien komen terug in de legging. De Grand Tableau geeft een mooi overzicht waar iemand momenteel in zijn leven mee bezig is en wat iemand vanuit deze staat aantrekt richting de toekomst.

Nu-Training

November 2024

Als je lid bent van de community kun je gebruik maken van begeleide visualisaties. Deze filmpjes zijn op onderwerp geplaatst, korte sessies die je thuis kunt doen om overtuigingen en emoties los te kunnen laten. Iedereen die wel eens een sessie bij mij heeft gehad zal de visualisaties herkennen. Je kunt deze filmpjes gebruiken ter ondersteuning van je eigen ontwikkelproces. Ook iedereen die de cursus numerologie of kaarten volgt, adviseer ik ter harte deze visualisaties regelmatig te doen. Een opgeruimd mentaal en emotioneel lichaam is absoluut noodzakelijk om je intuitie te ontwikkelen.

Community

Individueel & toch samen

In de online community kun je terecht met al je vragen over het lesmateriaal of advies over praktische uitwerkingen. Er kunnen verschillende groepen op onderwerp worden aangemaakt. Uiteraard zal ik je vragen beantwoorden, maar uiteindelijk is het ook prima als studenten elkaar helpen. Samen weet je altijd meer dan alleen.