van het pentagram

Numerologie

Numerologie

In mijn praktijk gebruik ik numerologie om inzicht te krijgen in mijn klanten. Numerologie laat je zien wie je nu bent, maar ook wat je kunt worden. De getallen geven altijd een prachtig beeld van deze obstakels, maar tegelijk herbergt ze ook altijd de grootste kansen en mogelijkheden. Ze is nooit slecht het één, ze is ook altijd het andere.

Enerzijds laat het weten waar iemand nu mee worstelt, anderzijds laat het zien welke mogelijkheden en richting geschikt zijn om vooruitgang te boeken. Daarnaast gebruik ik het ter ondersteuning van specifieke kaartleggingen, een hele mooie combinatie.

Als je ook numerologie wilt leren, dan kan dat vanaf eind juni 2024 via mijn online platform.

opleiding numerologie

Online leren

Online leren

Vanaf eind juni 2024 is de opleiding numerologie volledig online te leren. De opleiding wordt aangeboden in een e-learning community en bestaat uit 10 modules. Je schaft de opleiding per onderdeel aan en kunt het volledig in je eigen tempo leren. De opleiding bestaat uit onderstaande modules:

Deel 1: Getallen en grondtypes

Deel 2: Het pentagram

Deel 3: De nul

Deel 4: Planeten

Deel 5: Het pentagram lezen

Deel 6: Relaties

Deel 7: Fysiek pentagram

Deel 8: De naam

Deel 9: Tijden en leeftijden

Deel 10: Levenslessen

De opleiding bevat theoretische materiaal en instructiefilms. Daarnaast is de community ingericht zodat je direct al je vragen of voorbeelden kunt inbrengen in de groep.

Wil je meer weten, neem dan gerust een kijken op mijn lesplatform en bijbehorende community.