De magie van getallen

In mijn praktijk gebruik ik numerologie om inzicht te krijgen in mijn klanten. Enerzijds laat het weten waar iemand nu mee worstelt, anderzijds laat het zien welke mogelijkheden en richting geschikt zijn om vooruitgang te boeken. Daarnaast gebruik ik het ter ondersteuning van specifieke kaartleggingen, een hele mooie combinatie.

Als je ook numerologie wilt leren, dan kan dat fysiek in Zevenhuizen. Mocht je het prettiger vinden vanuit huis online op je eigen tempo numerologie te leren, dan kan dit vanaf april 2024. Wil je liever eerst kennismaken met deze vorm van numerologie, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Opleiding numerologie

Numerologie kent verschillende stromingen en deze bevatten allemaal op hun eigen manier waardevolle informatie. Deze methode heet de numerologie van het pentagram. Een enorm veelzijdige methode die je leert iemand zijn basiskarakter te omschrijven. Daarnaast leert deze methode je ook in welke levensgebieden thema`s worden uitgewerkt.

Zo kun je bijvoorbeeld bepalen hoe relaties worden ervaren of welke moeilijkheden men ervaart op het gebied van communicatie. Het pentagram is een prachtig symbool waar ook iemand zijn talenten en levenslessen in naar voren komen. Numerologie heeft veel raakvlakken met astrologie en daarom komt ook de invloed van de planeten aan bod.

Binnen een periode van 10 dagen krijg je alle theorie om het pentagram te lezen en interpreteren. Welke moeilijkheden of kwaliteiten heeft iemand? Welke lichamelijke klachten zijn er? Hoe stroomt de energie of is de doorstroming geblokkeerd? En nog veel meer.

Na afronding kun je er voor kiezen drie intervisiedagen per jaar te doen. Tijdens intervisiedagen gaan we oefenen en kun je je kennis verdiepen.

De cursus bestaat uit 10 ochtenden of middagen, één dagdeel per maand. De groep bestaat uit maximaal 6 personen. De dagdelen worden in overleg met de groep bepaald.

De kosten per opleidingsdag zijn €80,-
De kosten per intervisiedag zijn €80,-

Opleiding numerologie online

Vanaf april 2024 is de opleiding numerologie volledig online te leren. De opleiding wordt aangeboden in een e-learning community en bestaat uit 10 delen. Je schaft de opleiding per onderdeel aan en kunt het volledig in je eigen tempo leren. De opleiding bestaat uit onderstaande delen:

Deel 1: Getallen en grondtypes

Deel 2: Het pentagram

Deel 3: De nul

Deel 4: Planeten

Deel 5: Het pentagram lezen

Deel 6: Relaties

Deel 7: Fysiek pentagram

Deel 8: De naam

Deel 9: Tijden en leeftijden

Deel 10: Levenslessen

De opleiding bevat het theoretische materiaal en instructiefilms. Daarnaast is de community ingericht zodat je direct al je vragen of voorbeelden kunt inbrengen in de groep.

Kennismaken met numerologie

Wil je meer weten over de numerologie van het pentagram? Lees dan het artikel De magische werking van getallen. Je kunt het ook zelf gaan ervaren, dat is leuk en leerzaam. Kom kennismaken met numerologie samen met vrienden, familie of collega`s.

Met een klein groepje (4 tot 6 personen) gaan we ieders geboortedatum uitwerken.

Deze kennismaking duurt ongeveer twee uur, koffie/thee en koekjes zijn aanwezig.

Kosten slechts € 35 per persoon.