De magie van getallen

De magie van getallen

In mijn praktijk gebruik ik numerologie om inzicht te krijgen in mijn klanten. Enerzijds laat het weten waar iemand nu mee worstelt, anderzijds laat het zien welke mogelijkheden en richting geschikt zijn om vooruitgang te boeken.

Onderstaand meer informatie over een persoonlijke numerologische duiding, een kennismaking met numerologie of de opleiding.

Wil je graag een numerologische uitwerking?

In een numerologische duiding geef ik toelichting op je persoonlijke pentagram. Het pentagram verteld een verhaaltje over wie jij bent, hoe je omgaat met jouw omgeving zoals familie, relaties of je werk. Daarnaast schetst het pentagram een basiskarakter met potenties die je wellicht verder wilt ontwikkelen tot talenten en belemmeringen die je graag wilt loslaten.

Je  ontvangt het document digitaal via de mail.

Heb je interesse, laat het mij dan gerust weten.

Wil je graag numerologie leren?

Numerologie kent verschillende stromingen en deze bevatten allemaal op hun eigen manier waardevolle informatie. Deze methode heet de numerologie van het pentagram. Een enorm veelzijdige methode die je leert iemand zijn basiskarakter te omschrijven. Daarnaast leert deze methode je ook in welke levensgebieden thema`s worden uitgewerkt.

Zo kun je bijvoorbeeld bepalen hoe relaties worden ervaren of welke moeilijkheden men ervaart op het gebied van communicatie. Het pentagram is een prachtig symbool waar ook iemand zijn talenten en levenslessen in naar voren komen. Numerologie heeft veel raakvlakken met astrologie en daarom komt ook de invloed van de planeten aan bod.

Binnen een periode van 10 dagen krijg je alle theorie om het pentagram te lezen en interpreteren. Welke moeilijkheden of kwaliteiten heeft iemand? Welke lichamelijke klachten zijn er? Hoe stroomt de energie of is de doorstroming geblokkeerd? En nog veel meer.

Na afronding kun je er voor kiezen drie intervisiedagen per jaar te doen. Tijdens intervisiedagen gaan we oefenen en kun je je kennis verdiepen.

De cursus bestaat uit 10 ochtenden of middagen, één dagdeel per maand. De groep bestaat uit maximaal 6 personen. De dagdelen worden in overleg met de groep bepaald.

De kosten per opleidingsdag zijn €70,-
De kosten per intervisiedag zijn €70,-

Wil je graag kennismaken met numerologie?

Wil je meer weten over de numerologie van het pentagram? Lees dan het artikel De magische werking van getallen. Je kunt het ook zelf gaan ervaren, dat is leuk en leerzaam. Kom kennismaken met numerologie samen met vrienden, familie of collega`s.

Met een klein groepje (4 tot 6 personen) gaan we ieders geboortedatum uitwerken.

Deze kennismaking duurt ongeveer twee uur, koffie/thee en koekjes zijn aanwezig.

Kosten slechts € 25 per persoon.

Deze kennismaking duurt ongeveer twee uur, koffie/thee en koekjes zijn aanwezig.

Kosten slechts € 25 per persoon.