De magie van getallen

Als ik iets heb geleerd in al die jaren dat ik de getallen heb leren kennen, is dat toeval niet bestaat. De getallen laten als een spiegel zien wie je bent en wat je kunt. Zonder enig oordeel, geeft het een overzicht van wat je hebt meegenomen het leven in. En niets van wat je meeneemt is daar zonder doel. Je grootste tegenslagen, diepgewortelde angsten of grootste talenten, ze zijn er niet toevallig.

Numerologie laat je zien wie je nu bent, maar ook wat je kunt worden. De getallen geven altijd een prachtig beeld van deze obstakels, maar tegelijk herbergt ze ook altijd de grootste kansen en mogelijkheden. Ze is nooit slecht het één, ze is ook altijd het andere.

Je kunt leren de obstakels te zien als treden om te komen tot je ware potentie. Je kunt ontdekken hoe jouw persoonlijke energie stroomt en wat voor jou hierin meehelpt of juist tegenwerkt.

Kennismaken met Numerologie

Wil je meer weten over de numerologie van het pentagram?

Lees dan het artikel De magische werking van getallen. 

Je kunt het ook zelf gaan ervaren, dat is leuk en leerzaam.

Kom kennismaken met numerologie samen met vrienden, familie of collega`s.

Met een klein groepje (4 tot 6 personen) gaan we ieders geboortedatum uitwerken.

Het pentagram verteld een verhaaltje over wie jij bent en over jouw omgeving zoals familie of je relaties. Daarnaast schetst het pentagram een basiskarakter met potenties die je wellicht verder wilt ontwikkelen tot talenten en belemmeringen die je graag wilt loslaten. 

Deze kennismaking duurt ongeveer twee uur, koffie/thee en koekjes zijn aanwezig.

Kosten slechts € 25 per persoon.

Opleiding numerologie van het pentagram

Numerologie kent verschillende stromingen en deze bevatten allemaal op hun eigen manier waardevolle informatie. Deze methode heet de numerologie van het pentagram. Een enorm veelzijdige methode die je leert iemand zijn basiskarakter te omschrijven. Daarnaast leert deze methode je ook in welke levensgebieden thema`s worden uitgewerkt.

Zo kun je bijvoorbeeld bepalen hoe relaties worden ervaren of welke moeilijkheden men ervaart op het gebied van communicatie. Het pentagram is een prachtig symbool waar ook iemand zijn talenten en levenslessen in naar voren komen. Numerologie heeft veel raakvlakken met astrologie en daarom komt ook de invloed van de planeten aan bod.

Binnen een periode van 10 dagen krijg je alle theorie om het pentagram te lezen en interpreteren. Welke moeilijkheden of kwaliteiten heeft iemand? Welke lichamelijke klachten zijn er? Hoe stroomt de energie of is de doorstroming geblokkeerd? En nog veel meer.

Na afronding kun je er voor kiezen drie intervisiedagen per jaar te doen. Tijdens intervisiedagen gaan we oefenen en kun je je kennis verdiepen.

De cursus bestaat uit 10 ochtenden of middagen, één dagdeel per maand. De groep bestaat uit maximaal 6 personen. De dagdelen worden in overleg met de groep bepaald.

De kosten per opleidingsdag zijn €70,-
De kosten per intervisiedag zijn €70,-