Wat is Nu-training?

Nu-training is gericht op samen ontwikkelen waarbij ik je de handvatten aanreik om zelf aan de slag te gaan. Mijn passie is gericht op het betrekken van iemand bij zijn eigen ontwikkeling. Deze methode gaat het ontwikkelproces makkelijker maken door de combinatie met energiewerk. Juist het energiewerk helpt om onderbewuste blokkades los te laten en hierdoor ervaar je minder moeite om vooruit te komen.

Stapsgewijs ontwikkelen

De vier basis stappen:

1: Van onbewust naar bewust (inzicht in je eigen patronen, gedachten en emoties)

2: Van ego naar hoger zelf (de denkwijze van je ego overstijgen)

3: Van leven in het verleden en toekomst, naar leven in het nu (bewust aanwezig zijn)

4: Van projectie naar waarnemen (zonder oordelen naar jezelf kijken)

Wat kan Nu-Training voor jou betekenen?

Luisteren naar de signalen van je lichaam

Iedereen wil zich graag goed voelen, fit zijn en gezonde relaties hebben. Toch kunnen er momenten zijn dat je vastloopt in een bepaald levensgebied. Het kan zijn dat je niet verder komt, omdat je niet weet welke stappen je moet zetten. Of je lichaam geeft allerlei signalen dat je teveel van jezelf hebt gevraagd. Je kunt ergens niet van los komen of voelt je onzeker.

Bewust en onderbewust gedrag

Dat wat je wenst te veranderen, kent een bewust element en een onderbewust element. Het bewuste element is meestal iets waar je zelf of iemand in je omgeving last van heeft. Je bent je bewust dat je jaloers bent, maar begrijpt niet waarom je dit gedrag vertoont (onderbewust). Je bent je bewust van onzekerheid maar deze emotie overvalt je zo snel dat je er niet op kunt ingrijpen (onderbewust).

Herhalen van negatieve gedachten

Jouw gedrag, gedachten en emotionele reacties op bepaalde situaties zijn voor 75% tot 95% routinematig. Dit betekent dat je onderbewuste bij een situatie die het herkent direct reageert met een automatische reactie. Je loopt een overleg in en ziet een bepaalde collega, je voelt direct frustratie. Als je man zijn schoenen niet opruimt, wordt je boos. Je ziet een mensenmassa en ervaart tegelijk angst. Je kijkt in de spiegel en voelt ontevredenheid.

Routinematig reageren

Deze reactie is snel en automatisch, je bent niet eens in staat in te grijpen, het lijkt alsof je wordt geleefd door je routines, gewoonten en emotionele reacties. Dit komt omdat het onderbewuste werkt als een computerprogramma, het blijft hetzelfde herhalen. Dat maakt het lastig om ergens van los te komen of een negatief gedachtepatroon te doorbreken. In mijn blogs op www.theschoolofhealing.nl kun je meer lezen over de werking van je geest.  

Omzetten van negatieve programma`s

Deze methode is erop gericht hardnekkige patronen, emoties en gedachten te helpen loslaten, zowel bewust als onderbewust. Waarbij jij een belangrijk onderdeel zelf gaat doen. Je krijgt handvatten aangereikt om inzicht te krijgen in je eigen gedachten en leren hoe het onderbewuste werkt. Daarnaast gaan we door middel van energiewerk je onderbewuste opschonen, zodat het makkelijker gaat worden om patronen te doorbreken. Zo gaan we stap voor stap de negatieve programma`s omzetten naar positieve programma`s.

Doorstroming op gang brengen

Het uiteindelijke doel is dat je energie beter gaat stromen en lichter gaat aanvoelen. Dit zorgt ervoor dat je dingen makkelijker los kan laten met als gevolg dat zaken je minder langdurig bezighouden. Ook je intuïtie zal beter gaan werken, zodat je keuzes kunt maken waarvan je voelt dat ze juist zijn.

Ervaringen van anderen

Barbara heeft door het openen van mijn chakra’s en de regressiesessies geholpen om beter in mijn energie te komen en blijven. Ik weet nu beter welke energie van mij is en welke van iemand anders. Door het opruimen van ‘oud zeer’ in de regressies wordt er veel duidelijk en kun je de lessen leren welke nodig zijn om stappen te kunnen zetten in je ontwikkeling. De sessies doet Barbara liefdevol. Ze helpt je op een hele fijne manier spiegelen, je vraagstukken oplossen in een vertrouwde, veilige sfeer. Ik kom nog eens in de zoveel maanden bij Barbara voor een soort van onderhoudsbehandeling. De praktijk van Barbara is zeker een aanrader!

Brigitte

Barbara heeft een zeer persoonlijke benadering. Ik voel mij gehoord en begrepen. Ik voel mij meer in mijn kracht staan, dan ooit tevoren. Alsof de donkere wolk boven mijn hoofd letterlijk weggenomen is. Ook vind ik het fijn dat Barbara een uitgebreide boekenkast heeft, waaruit ik boeken kan lenen om mij buiten de sessies te kunnen verdiepen.

Fleur

Barbara weet je ziel tot in de kern te raken en zelfs de meest sceptische en rationele mens in balans te brengen. Op authentieke wijze brengt ze inzicht, rust en vertrouwen in wie je bent. De reis begint bij jezelf … de gids maakt het verschil.

K.W.

Barbara leidt me naar mijn echte ik. Ze laat me door de regressie therapie zien waar mijn angsten vandaan komen en helpt me deze letterlijk op te ruimen. Soms is dat confronterend en spannend, maar ik voel me altijd veilig. Ik realiseer me dat het goed is wie ik ben. Ik accepteer mezelf en heb daardoor zoveel zelfvertrouwen gekregen.

Rebecca

“Per ongeluk” kwam ik op de website van Barbara terecht en ik heb haar direct gemaild om een afspraak te maken. Waarom wist ik eigenlijk niet, maar het voelde goed. Ik vind het heel prettig dat Barbara duidelijk en recht door zee is. Het was voor mij mijn eerste ervaring met regressietherapie en ik ben iedere keer weer onder de indruk van de inzichten die ik krijg tijdens een sessie en de ontwikkeling die ik doormaak.  Ik ben me daardoor ook gaan verdiepen in de opleiding die Barbara heeft gevolgd. Vrij kort daarna hoorde ik dat ze deze opleiding zelf ging geven en heb me direct aangemeld voor zowel de regressie als de numerologie. De opleidingsdagen zijn intensief, ontzettend leerzaam en in een relaxte sfeer. Ik voel me nu al veel vrijer, sterker en meer in mijn kracht.

Masha

Ik ben 20 jaar en ben sinds oktober 2013 bij Barbara in therapie. Ik wist nog helemaal niets van regressies en chakra’s, maar Barbara heeft alle geduld en beantwoord al mijn vragen op een duidelijke manier. De reden dat ik naar Barbara ben gegaan was voor mijn faalangst. Voor de sessies kon dit zo erg worden dat ik voor een toets moest overgeven. Inmiddels ga ik relaxed toetsen in en heb ik manieren om mezelf rustig te houden en terug te gaan naar mijn hartchakra. Hoewel ik in eerste instantie voor mijn faalangst naar Barbara ging, heeft het mij met meerdere dingen geholpen; ik ben minder chaotisch, zelfverzekerder, positiever, neem dingen minder persoonlijk en ben vooral gelukkiger. Wat ik ook heel fijn vind van Barbara is dat ze niks opdringt, maar dat alles heel onstpannen is en niks moet. Barbara heeft mij geholpen om beter te aarden en om meer op mijn intuïtie te vertrouwen. Nu, een jaar later, heb ik hier nog steeds enorm profijt van en ga ik regelmatig naar Barbara voor een sessie. Gevolg: mijn studie gaat goed en ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten.

Brechtje