Stapsgewijs gedachten en emoties loslaten

Nu-Training

Nu-Training

Nu-training is een stapsgewijze methode die je helpt meer ontspanning in je leven toe te laten. Enerzijds door te bepalen welke situaties, gedachten of gedragingen je alleen maar energie kosten en deze los te laten. Anderzijds door te leren meer aanwezig te zijn in je lichaam, niet weg te vluchten in de waanzin van gedachten.

Nu-training is praktisch, je gebruikt de situaties die je in je alledaagse leven tegenkomt. Veel mensen die harmonie of antwoorden zoeken stappen tijdelijk uit hun situatie door bijvoorbeeld een retraite te boeken, een ceremonie bij te wonen of ze maken gebruik van medicinale planten of zweethutten. Dit zijn allemaal prachtige methodes, die zeker mooie resultaten opleveren. Maar na de bijeenkomst of sessie stap je weer terug je leven in. Je probeert je nieuwe kennis te integreren of vast te houden, maar vaak neemt de waan van de dag het weer over.

De grootste kansen op meer harmonie in je leven liggen in je huidige leven, precies zoals het nu is. Juist een bemoeizuchtige moeder, veeleisende partner of drukke baan bieden je de omgevingsfactoren om jezelf te leren kennen. Je kunt elk moment van de dag je eigen gedachten observeren en je eigen emoties doorvoelen. Wat je nodig hebt is het verlangen je eigen gedrag en patronen te willen zien en te leren loslaten.

Met nu-training krijg je de handvatten om stap voor stap anders om te gaan met jezelf en alles wat zich in je leven bevindt. Niet alleen te leven vanuit je rationele verstand, maar beter luisteren naar wat je voelt. Je zal merken dat je zenuwstelsel kalmeert en de rust in je hoofd terug keert.

Van onbewust naar bewust

Inhoud van Nu-Training

Inhoud van Nu-Training