Tarot is als een spiegel, het helpt je helder naar jezelf kijken

Als je vastloopt of antwoorden zoekt op vragen, dan kunnen de kaarten duidelijkheid of inzicht geven. Ik gebruik hiervoor de Gilded Tarot. 

De kaarten geven vaak bevestiging op iets wat je van binnen al weet, het komt meestal niet als een verassing. Als het ergens nog niet de tijd voor is en je de tip krijgt om geduld te hebben, is loslaten makkelijker.

Kaartleggen is erg leuk en kan je net dat zetje geven om keuzes te maken. Besef je wel dat het een middel is, een methode die reageert op jouw eigen onderbewuste. Als je ergens nog niet klaar voor bent, geven de kaarten ook niet altijd antwoord.

 Jij bent persoonlijk verantwoordelijkheid voor je leven en de keuzes die je maakt. Toch kan het bijzonder verhelderend zijn om een bevestiging te ontvangen over iets waarover je blijft twijfelen of waar je je onzeker over voelt.

Wat kan je verwachten van een kaartlegging?

Je hoeft geen duidelijke vraag te hebben voor Tarot, de kaarten kunnen ook een overzicht geven over je huidige situatie. 

Je kunt inzicht vragen in verschillende levensgebieden zoals relatie, werk of geldkwesties. Het wordt meestal vrij snel duidelijk welke levensgebieden positieve energie geven en welke gebieden energie kosten. 

Ik ben geen arts en geef met de kaarten geen gezondheidsadvies. Daarnaast stel ik geen vragen over personen die niet zelf aanwezig zijn, alleen als deze vragen betrekking hebben op jouw eigen rol of aandeel in de relatie. 

Wat is de inhoud van een kaartlegging?

Een afspraak ziet er ongeveer als volgt uit:

  • We bekijken je pentagram aan de hand van je geboortedatum. Dit pentagram geeft een mooi overzicht van je energiedoorstroming, je mogelijkheden, obstakels en talenten. 

  • We bekijken een grote legging van je leven, deze geeft een inkijkje waar je nu mee bezig bent of eventueel tegenaan loopt.

  • Je kunt vervolgens aanvullende vragen stellen.

Flexibel omgaan met de behoefte van mijn klanten vind ik erg belangrijk. Het is voor mij niet belangrijk hoe jij de tijd van onze afspraak wilt invullen, zolang jij de antwoorden of inzichten krijgt die je nodig hebt.

Maak gerust een afspraak, zelfs als jij nu niet weet hoe je aan deze afspraak invulling wilt geven.

Samen komen we er altijd uit.

Vriendelijke groet,

Barbara Postema