Het helpt je helder naar jezelf kijken

Tarot is als een spiegel

Tarot is als een spiegel

Als je vastloopt of antwoorden zoekt op vragen, dan kunnen de kaarten duidelijkheid of inzicht geven. 

De kaarten geven vaak bevestiging op iets wat je van binnen al weet, het komt meestal niet als een grote verassing. Als het ergens nog niet de tijd voor is en je de tip krijgt om geduld te hebben, is loslaten makkelijker. Kaartleggen is erg leuk en kan je net dat zetje geven om keuzes te maken.

Besef je wel dat het een middel is, een methode die reageert op jouw eigen onderbewuste. Als je ergens nog niet klaar voor bent, geven de kaarten ook niet altijd antwoord.

Jij bent persoonlijk verantwoordelijkheid voor je leven en de keuzes die je maakt. Toch kan het bijzonder verhelderend zijn om een bevestiging te ontvangen over iets waarover je blijft twijfelen of waar je je onzeker over voelt.

Jaarlegging

Tijdens de jaarlegging combineer ik numerologie, tarot en lenormand. We bekijken je persoonlijke pentagram aan de hand van je geboortedatum. Dit pentagram geeft een mooi overzicht van je energiedoorstroming, je mogelijkheden, obstakels en talenten. Met de lenormand kaarten leg ik een grote legging om inzicht te vragen in je leven voor de komende periode. Dit geeft een inkijkje waar je nu mee bezig bent of waar je eventueel tegenaan loopt.

Je kunt vervolgens aanvullende vragen stellen.

Flexibel & persoonlijk

Ik vind het belangrijk flexibel om te gaan met de behoefte van mijn klanten. Het is voor mij niet belangrijk hoe jij de tijd van onze afspraak wilt invullen, zolang jij de antwoorden of inzichten krijgt die je nodig hebt. Maak gerust een afspraak, zelfs als jij nu niet weet hoe je aan deze afspraak invulling wilt geven. Samen komen we er altijd uit.

Advies

Wie ben je? Wat past goed bij je? Waar krijg je energie van? Als je blijft twijfelen aan wat je wilt, dan kunnen de kaarten opheldering brengen. Zodat je kunt loslaten wat niet meer bij je past en de eerste stappen kunt zetten in een andere richting.

Online consult

Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijke kaartlegging. Soms is dat simpelweg niet mogelijk. Woon je te ver weg of is het lastig om fysiek naar Zevenhuizen te komen, dan is het ook mogelijk een kaartlegging online in te boeken.