Barbara Postema

Praktisch, flexibel & positief

Praktisch, flexibel & positief

Ik ben Barbara Postema, geboren in Hellevoetsluis (1978). Ik woon met mijn man en zoontje in Zevenhuizen. Vanuit huis werk ik met klanten aan hun persoonlijke ontwikkeling, ik combineer dit met energiewerk en numerologie. Daarnaast geef ik ook les in numerologie.  

Voordat ik in staat was om naar mezelf te kijken, had ik een enorme afkeer van spiritualiteit en een kortzichtige kijk op de wereld en de mensen om me heen. Dit gedrag bracht mij nergens en alle signalen die het leven mij gaf, bleef ik hardnekkig negeren.

Uiteindelijk was er geen harmonie meer in mijn leven, wat zorgde voor onrust, lichamelijke klachten en moeizame relaties. Jarenlang zocht ik naar oplossingen voor mijn problemen buiten mezelf, tot ik me realiseerde dat ik bij mezelf moest beginnen. En dat heb ik gedaan, een ontwikkelingspad gevolgd wat mij uiteindelijk bracht bij mezelf. 

Mijn aanpak is maatwerk, want mensen en hun eigen levenspad zijn onvergelijkbaar. Iedereen hoort de ruimte te krijgen zijn leven vanuit zijn eigen visie en mogelijkheden te bekijken. Ik volg daarbij vooral mijn eigen intuïtie, net zoals ik ook van anderen hoop dat ze hun eigen weg volgen.

Kom gerust kennismaken, een kennismakingsgesprek is kosteloos.

Hartelijke groet, Barbara Postema

Praktische informatie

Contact

Korte Zijde 7, 2761 BB Zevenhuizen

info@barbarapostema.nl

06-14941631

Route

Onze woning is niet zichtbaar vanaf de weg. Achter een kleine parkeerplaats Catgesplein loopt een wandelpad langs het water. Het is 2 min lopen vanaf de Jumbo supermarkt aan de Dorpsstraat.

Kosten

Kaartlegging €75,- 

Nu-Training €75,-

Een afspraak duurt maximaal anderhalf uur.

Mail mij gerust