De eerste stappen zijn gezet naar een online platform waar je cursussen kunt aanschaffen of kennis kunt delen. Het lesplatform is net gestart en zal zich gaandeweg gaan uitbreiden. Ook jij kunt daar onderdeel van zijn!

Op dit moment staat de volledige opleiding Numerologie online tot je beschikking. Numerologie van het Pentagram is echt een prachtige methode die je veel inzicht geeft in je karakter, je leerpunten, je mogelijkheden en talenten. Deze opleiding is overigens ook perfect te combineren met mensen die therapeutisch of coachend werken. Het is namelijk een methode waarbij je snel tot de kern en oorzaken van persoonlijke kwesties kunt komen.

Ook de cursus “Grand Tableau” staat online, deze cursus leert je levensleggingen te doen voor een langere periode (6 tot 12 maanden). Een manier van kaartleggen waarbij je alle kaarten gebruikt, deze geven inzicht in alle grote levensgebieden waar jij of anderen mee te maken krijgen.

Ben je nieuwsgierig of één van deze cursussen iets voor je is, bekijk dan de korte introductiefilms ( Les platform ).

Als je een cursus aanschaft kun je deze volledig in je eigen tempo leren. Je krijgt daarbij ook ondersteuning via de community, een sociale omgeving om je praktijkvoorbeelden te delen of je vragen te stellen.

De Nu-Training en Intuitief Tarot staan op de planning voor later dit jaar.