Kosten

De Shafierha methode

Een afspraak kost €65,- en duurt ongeveer anderhalf uur. Je hebt in totaal vier afspraken binnen een periode van zeven weken. Deze vier afspraken zijn nodig om beweging in je energieveld te creëren, we doen dit door energie in de chakra`s te brengen en blokkades vanuit het onderbewuste op te ruimen.

De overige invulling van deze vier afspraken varieert per afspraak. 

Regressie

Ben je al vaker geweest, dan kun je naar behoefte een afspraak inplannen. 

€65,- per sessie/regressie.

Een afspraak duurt maximaal 1,5 uur.

Opleidingen

Opleiding numerologie: €65,- per dag (10 dagen)

Opleiding regressie therapeut: € 85,- per dag (12 dagen)

Opleidingen

Opleiding regressie therapeut

Deze opleiding wordt gegeven aan kleine groepjes van vier tot zes personen, dit zorgt voor een informele en veilige sfeer. De opleiding is heel praktisch, je oefent veel met elkaar. 

Je leert in twaalf dagen de basisbeginselen van de chakratransformatie en het geven van regressies.
Na deze twaalf dagen kun je als zelfstandig regressie therapeut aan het werk. Je blijft elk jaar drie keer samenkomen voor nieuwe informatie, delen van ervaringen en het verder oefenen met regressies geven aan elkaar.

Op de website van de Bron in Rheden staat een overzicht van alle regressie therapeuten in Nederland.
Nadat je drie intervisiedagen hebt bijgewoond, worden je contactgegevens op de website van De Bron in Rheden toegevoegd.

De opleiding duurt twaalf dagen, elke maand een dag van 10.00 tot 14.30 uur.
Deze opleidingsdagen worden in overleg met de groep bepaald.

De kosten per opleidingsdag zijn €85,-
De kosten per intervisiedag zijn €85,-

Opleiding numerologie

Numerologie kent velen stromingen en deze bevatten allemaal op hun eigen manier waardevolle informatie over iemand zijn karakter, talenten en levenslessen. De methode die je leert tijdens deze opleiding is de numerologie van het pentagram.

Je leert de informatie achter de getallen en de persoonlijkheidstypes. Je leert de invloed van de planeten op je ontwikkeling. Het lezen en interpreteren van het pentagram. Welke moeilijkheden of kwaliteiten heeft iemand? Welke lichamelijke klachten zijn er? Hoe stroomt de energie en waar is het geblokkeerd. En nog veel meer.

Na afronding kun je er voor kiezen drie intervisiedagen per jaar te doen. Tijdens intervisiedagen gaan we oefenen en kun je je kennis verdiepen.

De cursus bestaat uit 10 ochtenden of middagen, één dagdeel per maand. De groep bestaat uit maximaal 6 personen. De dagdelen worden in overleg met de groep bepaald.

De kosten per opleidingsdag zijn €65,-
De kosten per intervisiedag zijn €65,-