Wie ben ik?

Ik ben Barbara Postema, geboren in Hellevoetsluis (1978). Ik woon met mijn man en zoontje in Zevenhuizen. Vanuit huis werk ik met klanten aan hun persoonlijke ontwikkeling, ik combineer dit met energiewerk (regressie therapie) en numerologie. Daarnaast geef ik ook les in regressie therapie en numerologie.  

Voordat ik in staat was om naar mezelf te kijken, had ik een enorme afkeer van spiritualiteit en een kortzichtige kijk op de wereld en de mensen om me heen. Dit gedrag bracht mij nergens en alle signalen die het leven mij gaf, bleef ik hardnekkig negeren.

Uiteindelijk was er geen harmonie meer in mijn leven, wat zorgde voor onrust, lichamelijke klachten en moeizame relaties. Jarenlang zocht ik naar oplossingen voor mijn problemen buiten mezelf, tot ik me realiseerde dat ik bij mezelf moest beginnen. En dat heb ik gedaan, een ontwikkelingspad gevolgd wat mij uiteindelijk bracht bij mezelf. Een hele sterke confrontatie met mezelf, als ik een beter en harmonieuzer leven wilde moest ik werken aan mezelf. Dit pad leidde naar Shafierha, deze methode heeft mij geholpen om oud zeer en gedragspatronen op te ruimen.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij De Bron in Rheden. Meer informatie over deze opleiding en achtergrondinformatie is te vinden op de website http://www.de-bron-cl.nl.

Mijn aanpak is maatwerk, want mensen en hun eigen levenspad zijn onvergelijkbaar. Iedereen hoort de ruimte te krijgen zijn leven vanuit zijn eigen visie en mogelijkheden te bekijken. Ik volg daarbij vooral mijn eigen intuïtie, net zoals ik ook van anderen hoop dat ze hun eigen weg volgen.

Wil je vanwege corona zo min mogelijk fysiek contact of woon je te ver weg?

Mijn consulten zijn ook op afstand mogelijk. 

Hartelijke groet, Barbara Postema

Bereikbaarheid

Adres

Korte Zijde 7, 2761 BB, Zevenhuizen (ZH)

Werkdagen

Maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 16:00 uur.

Mobiel

06 149 41 631

E-mail

info@barbarapostema.nl

Parkeren

Op 2 minuten lopen is een gratis parkeerplaats bij de Jumbo. Let op de blauwe vakken, daar kun je maximaal 2 uur parkeren met een parkeerschijf.

Bereikbaarheid

Zevenhuizen ligt zowel vlakbij de A20 richting Rotterdam als de A12 richting Den Haag. De Qliner heeft er een vaste stop en met de gewone buslijnen 175 en 177 reist u ook snel vanuit de grote steden naar Zevenhuizen. Het metronetwerk van Rotterdam is bereikbaar via het nabijgelegen Nesselande. Vanaf hier rijdt de Qliner 383 naar de Dorpsstraat in Zevenhuizen.

 

Mail mij gerust