Wie ben ik?

Ik ben Barbara Postema, geboren in Hellevoetsluis (1978). Ik woon met mijn man en zoontje in Zevenhuizen. Vanuit huis werk ik met klanten aan hun persoonlijke ontwikkeling, ik combineer dit met energiewerk en numerologie. Daarnaast geef ik ook les in numerologie.  

Voordat ik in staat was om naar mezelf te kijken, had ik een enorme afkeer van spiritualiteit en een kortzichtige kijk op de wereld en de mensen om me heen. Dit gedrag bracht mij nergens en alle signalen die het leven mij gaf, bleef ik hardnekkig negeren.

Uiteindelijk was er geen harmonie meer in mijn leven, wat zorgde voor onrust, lichamelijke klachten en moeizame relaties. Jarenlang zocht ik naar oplossingen voor mijn problemen buiten mezelf, tot ik me realiseerde dat ik bij mezelf moest beginnen. En dat heb ik gedaan, een ontwikkelingspad gevolgd wat mij uiteindelijk bracht bij mezelf. 

Mijn aanpak is maatwerk, want mensen en hun eigen levenspad zijn onvergelijkbaar. Iedereen hoort de ruimte te krijgen zijn leven vanuit zijn eigen visie en mogelijkheden te bekijken. Ik volg daarbij vooral mijn eigen intuïtie, net zoals ik ook van anderen hoop dat ze hun eigen weg volgen.

Kom gerust kennismaken, een kennismakingsgesprek is kosteloos.

Hartelijke groet, Barbara Postema

Kosten

Nu-training

De kosten voor elke afspraak zijn €70,-. Een afspraak duurt meestal een uur tot maximaal anderhalf uur.

Opleidingen

Opleiding numerologie: €70,- per dag (10 dagen)

Kaartlegging

Kaartlegging €70,- 

Een kaartlegging duurt maximaal 1,5 uur.

Numerologie

Kennismaken met Numerologie: € 25,- per persoon 

Prive zoom consult

Kaartlegging of numerologische duiding  €70,- 

Een consult duurt maximaal 1,5 uur.

Bereikbaarheid

Adres

Korte Zijde 7, 2761 BB, Zevenhuizen (ZH)

Werkdagen

Maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 16:00 uur.

Mobiel

06 149 41 631

Parkeren

Parkeren kan in het parkeerhaventje Catgesplein. Als deze vol is kun je gratis parkeren bij de Jumbo. Als je in de blauwe vakken parkeert kun je daar maximaal 2 uur parkeren met een parkeerschijf.

Bereikbaarheid

Zevenhuizen ligt zowel vlakbij de A20 tussen Rotterdam en Utrecht als bij de A12 tussen Den Haag en Utrecht. De Qliner heeft er een vaste stop en met de gewone buslijnen 175 en 177 reis je ook snel naar Zevenhuizen. Het metronetwerk van Rotterdam is bereikbaar via het nabijgelegen Nesselande. Vanaf hier rijdt de Qliner 383 naar de Dorpsstraat in Zevenhuizen.

 

Mail mij gerust