Opleidingen

Opleiding numerologie

Numerologie kent verschillende stromingen en deze bevatten allemaal op hun eigen manier waardevolle informatie. Deze methode heet de numerologie van het pentagram. Een enorm veelzijdige methode die je de persoonlijkheidstypes leert, die iemand zijn basiskarakter omschrijven. Daarnaast leert deze methode je ook in welke levensgebieden thema`s worden uitgewerkt. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen hoe relaties worden ervaren of welke moeilijkheden men ervaart op het gebied van communicatie. Het pentagram is een prachtig symbool waar ook iemand zijn talenten en levenslessen in naar voren. Numerologie heeft veel raakvlakken met astrologie en daarom komt ook de invloed van de planeten op je ontwikkeling aan bod.

Binnen een periode van 10 dagen krijg je alle theorie om het pentagram te lezen en interpreteren. Welke moeilijkheden of kwaliteiten heeft iemand? Welke lichamelijke klachten zijn er? Hoe stroomt de energie of is de doorstroming geblokkeerd? En nog veel meer.

Na afronding kun je er voor kiezen drie intervisiedagen per jaar te doen. Tijdens intervisiedagen gaan we oefenen en kun je je kennis verdiepen.

De cursus bestaat uit 10 ochtenden of middagen, één dagdeel per maand. De groep bestaat uit maximaal 6 personen. De dagdelen worden in overleg met de groep bepaald.

De kosten per opleidingsdag zijn €65,-
De kosten per intervisiedag zijn €65,-

 

 

Opleiding regressie therapeut

De opleiding regressie therapie wordt gegeven aan kleine groepjes van vier tot zes personen, hier is bewust voor gekozen zodat de sfeer persoonlijk en informeel blijft. Het samen oefenen maakt deze opleiding erg leerzaam en praktisch.

Binnen een periode van twaalf dagen leer je de basisbeginselen van de chakratransformatie en het geven van regressies.
Na deze twaalf dagen kun je als zelfstandig regressie therapeut aan het werk. De periode van 12 dagen is relatief kort en geeft je vooral alle basiskennis die je nodig hebt. Om een goede basis te ontwikkelen blijven we drie keer per jaar samen komen om nieuwe kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Juist het verder verdiepen van je kennis door met elkaar te trainen, zorgt dat je een goede basis ontwikkelt.  

Deze opleiding is gericht op jouw eigen persoonlijke ontwikkeling, alleen vanuit jouw eigen sterke basis kun je uiteindelijk anderen ondersteunen. Het vraagt hierdoor een bepaalde mate van zelfinzicht en de motivatie je eigen energie op te schonen. 

Op de website van de Bron in Rheden staat een overzicht van alle regressie therapeuten in Nederland. Als je drie intervisiedagen hebt bijgewoond, worden je contactgegevens op de website van De Bron in Rheden toegevoegd.

De opleiding duurt twaalf dagen en deze dagen worden in overleg met de groep bepaald.

De kosten per opleidingsdag zijn €85,-
De kosten per intervisiedag zijn €85,-